Comet.dk - Træn med forsvaret Website

Efter en kæmpe succes med appen "Træn med Forsvaret" var det naturligt for Forsvarets Oplysningstjeneste at udvide funktionerne så træningsresultater, øvelser osv altsammen lå gemt online. Derfor blev en avanceret web-backend lavet som hver dag holder styr på mange tusinde danskeres træningsstatus.

Forsvarets Oplysningstjeneste satsede da de for år tilbage lavede en app med fokus på de træningsøvelser som forsvarets personel i mange mange år har brugt til "Fysisk Uddannelse og Træning" - blandt personalet i daglig tale kaldet "FUT".

Ville almene danskere bruge disse øvelser i hverdagen til at få bedre fysik og kondi? I hvertfald kunne man sikre sig at folk der ønskede optagelse i Forsvaret ville have adgang til et godt træningsværktøj...

Men - det blev en kæmpe succes. Med hjælp fra bl.a. den dygtige idrætskonsulent Morten Zacho blev der lavet øvelser og video som demonstrerer de helt rigtige metoder at udføre øvelserne på.

År efter er appen stadig en kæmpe succes, men Forsvaret kunne hurtigt se at de enkelte apps ikke kunne fungere uden en intelligent onlinefunktion.

Derfor blev websitet traenmed.forsvaret.dk bygget og de 3 app-platforme blev integreret så de nu kunne udveksle data. Denne nye funktion betyder at Forsvaret, og Forsvarets partnere, har uvurderlig viden om brugernes adfærd, anvendelse af appen og de træningsøvelser som afvikles.

For brugerne betyder det at skift af telefon eller tilgang til data ikke længere er besværliggjort, men let kan ske når appen holdes opdateret med websitet.

Skal jeres website tale med en app? Eller omvendt? Vil det blive nemmere for jeres kunder når login sker direkte fra en app og fjerne besværlige procedurer?

Kontakt os og hør nærmere...

Cometpeople ApS, Tel: +45 31 678 678, (cometpeople - cvr: DK-32783309)