Comet.dk - Web-udvikling/integration

Kontakt info

Mobile websites

Smartphones og tablets bliver i stigende grad benyttet til at foretage internetsøgninger. Traditionelle websites er ikke altid lige brugervenlige på de små smartphones og en mobil version af virksomhedens website er derfor at foretrække.

Mobile websites er et naturligt strategisk valg for virksomheder, der ønsker at styrke deres tilstedeværelse på nettet. Med et mobilt website er indhold og navigationsmuligheder tilpasset skærmstørrelsen på de mobile enheder.

Med mobile websites er det muligt at anvende nogle af de funktioner, der er at finde på de mobile enheder; kontakter, GPS, kamera og lagring af data.

Integration til websites og servermiljøer

Gennem tiden har Comet lavet integration til et utal af forskellige webtjenester og virksomheders divergerende servermiljøer. Derved har Comet lavet integration til online databaser, web-api, Microsoft Sharepoint og meget mere.

INtegration til eksisterende miljøer er ofte den bedste vej til let og sikker opdatering af data til en app-frontend. Comet har også lavet indbyggede betalingssystemer og event- og bestillingsintegrationer.


Websites

Forud for enhver henvendelse til en virksomhed, hvad enten det er kunde eller business relateret, er det blevet populært at besøge dennes website først. Websitet udgør ofte rammen for kundens og partnerens førstehåndsindtryk. Et corporate website får altså stor indflydelse på omdømme, popularitet og troværdighed.

I CometPeople hjælper vi vores kunder med at opbygge og vedligeholde et website, der efterlader et positivt og professionelt indtryk.

Content management systemer

Ved opbygning af et professionelt website anvendes typisk et CMS. Et CMS er et værktøj til redigering, opsætning og præsentation af et website.

Et godt CMS-system giver en lang række fordele, herunder brugerstyring, nem administration af redaktionelt indhold og styring af publiseringsprocessen.

I CometPeople har vi leveret webløsninger i nogle af verdens førende CMS leverandør, Sitecore CMS, Composite, Wordpress m.fl... 

Cometpeople ApS, Tel: +45 31 678 678, (cometpeople - cvr: DK-32783309)